Dags att förnya medlemskapet!

Midsommarfirande, Steningedagen, strandstädningar, föreläsningar, vandringar och adventsfirande. Uppskattar du vad vi gör för vår by? Glöm då inte att förnya ditt medlemskap för 2023.

Från och med i år löper medlemsåret från 1 maj till 30 april och vi påminner därför er att betala in medlemsavgiften för att fortsätta stötta vår förening. Ni som betalat in under jan-april har registrerats som medlemmar fram till sista april 2024.

Medlemskapet kostar 100 kr per år och är enskilt. Betala in via Swish till 123 198 54 07 eller via Bankgiro till 5137-1136 och uppge namn och mailadress vid betalning. Dessa uppgifter används till föreningens medlemsregister.

Vad får jag som medlem?

Förutom att stötta det arbete som redan görs av styrelsen tillsammans med övriga krafter i byn, så får du som medlem rätten att styra! En gång om året har föreningen ett årsmöte där medlemmarna får tycka till kring verksamheten. Som medlem är du givetvis välkommen på årsmötet men kan också när som helst under året skicka inspel till styrelsen. Gör gärna detta genom att skicka ett mail till steningenaturochmiljo@gmail.com.

Medlemmarnas engagemang och aktiviteter är föreningens hjärta. Så tveka inte att bidra med dina tankar och idéer!